Acasa

    Sevilla Marketing

    marca: Platinium
    Platinium

    Pret: 0 Lei

    scurta descriere

    Dealer autorizat electrocasnice Bosch

    Electrocasnice Bosch, vanzari  online, la un raport calitate pret optim. Sevilla Marketing te asteapta cu o gama larga de electrocasnice Bosch pe site-ul oficial www.sevilaelectrocasnice.ro .

    Din categoriile de produse avand ca furnizor Bosch Romania va oferim urmatoarele produse : frigidere, combine frigorifice, congelatoare, racitoare, masini de spalat rufe automate , uscatoare rufe, masini de spalat vase, masini de gatit, plite electrice, plite pe gaz, hote, accesorii hote, cuptoare electrice, masini de gatit, cuptoare cu microunde, mixere, roboti de bucatarie, prajitoare paine, storcatoare de fructe si legume, aparate pentru sandwich, cafetiere, blendere, grill, masini de tocat carne, filtre cafea, expresoare, aspiratoare, accesorii aspiratoare,  aparate electrocasnice incorporabile.
    Acest site are ca scop apropierea de nevoia fiecaruia de a lua decizii documentate cu privire la achizitia online a unor produse electrocasnice Bosch ,produse de calitate premium si cu durata de folosire indelungata.
    Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.
    Nu avem accesorii momentan pentru acest produs.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

0745-590.770; L - V 09-17:30, S 09-14.
Sarbatori legale, inchis.